Saturday, February 5, 2011

SIX STARZ UNITED tu per??

what is SIX STAR UNITED??!!

before that, ASSALAMUALAIKUM...

for the READERS, hi, wat per 2??
sihat tak?? kiter nk citer psl aper itu SiX sTaR uNiTeD..

penulis: six star united??!!
bdk lucky-laki: team bola sepak ar, per agi!!!
penulis: bukan lah, ngarut jer, tk tngok bola ker?? mana ader team nama SiX
sTaR uNiTeD!!
bdk lucky-laki: whatever la(cam pompuan plak diowang ni)... bagi ar tau cpt!!
penulis: sabar, sabar tu kan separuh drpd iman...
bdk lucky-laki: ok, cpt ar g tau, tk sabar ni(orang suwoh sabar, tak nk sabar)

sbnarnya, six star united ni bkn per, six star united tu cuma nama kumpulan kitowang yang hensem lagi bijksana(amin!!), kitowang tu ialah first, mesti ar orang yang tulis ni kan, lagi, luqman, faiz, ammar, aman tu jer ar kowt, da cukup da ker?? ouh lagi sowng, sper ek?? kwn bek aq sendiri pown aq tk ingat, siapakah BFFUD aq tu??? mesti ar farid!!!

tp ader gk geng bdk pompan yang gedix kat kls 5 lestari tahun lepas, yang aq ingat, khalidah, rozleen, aida lagi saper ek?? ntah, what ever lar kan, nama group diowang, hah, lupa lak, lagi sowang yang gedix dania n zunairah, bukan sorang eh, 2 orang, sorry, nama geng diowang
Rozleen D'kara, kelas kitowang ejek, Rozleen D'Karat, dngn cikgu2 skali ejek nama geng
diowang!!

FARID(BANG-FRED) - kitowang pnggil der 'ALBERT EINSTEIN', sbb dier ni, pandai ar
gak(cam tak ikhlas jerp), ramai owang suka dier kat skola, hensem, minat chelsea, dier lar ketua pngawas taon 2011 ni... sapa tak knl aq tumbuk muker der cukup2(tk der kena mengena pown)

FATHURRAHMAN(AMAN) - der ni tak der gelaran per2, tapi kitowang tak sama tinggi ngan
der, dier tinggi, malah lebih rendah dari kitowang(tinggi bg bdk kecik ar), ader sorang bdk taon 4 suka kat der, eww, gelinyer!!

FAIZ(IZ) - der ni pown sama cam aman, der ni pown ader suka seseorang tp orang tu tak
suka kat der, sian kan, apa!! nak tau?? nak tau ker sapa bdk tu, bleh blar, HARAM diberitahu,..slalu tk siap kejer, napa ek??!!bak kata nabil, 'LU PIKIR LA SENDIRI'!!

kitowang reka nama tu sebb nak ikut kakak aq, diowang buat DA POYO'S ONE, itu lah
sempena nama team kitowng ni...

semua bdk2 dlm SIX STAR UNITED hensem, macam saper ek??, ntah ar, apa2 jer ar, tapi bukan yang buruk!!, tapi encem(prasantanduk betul!!), tpi da len2 kls!! Luqman laq da pinda!!
:( ... harap tak lupa kitowang kat cini!!

kalau nak tau mana satu diowang, tengok ar gambar kitowang sesama kat bawah ni:

jamuan,
kanan kowang, aman, faiz n aq
ni masa jamuan,
kanan kowang, farid, aq, aman n faiz
ni sama ngan bwah ni, kat petrosains gak
kanan kowang, aq n luqman
ni masa kat petrosains gak
kanan kowang, aq n luqman

ni masa kat dalam bas, nak g petrosains
kanan kowang, aq n faiz

ni masa tunggu nak nek elicopter kat petrosains
mula dri kanan kowang, luqman, faiz, farid n aq

..WILL NEVER FORGET THE TIME WE WERE TOGETHER.. HAVING GOOD TIME TOGETHER.. NEVER FIGHT N NEVER LET OTHERS DOWN.. TOGETHER SHARING PROBLEMS THAT WE FACE.. N OUR FRIENDSHIP WILL NEVER END..

1 comment:

Anis Ahmad said...

nme group diorg bkn 'rozleen d'kara' lah. nme group dorg 'd'kara' je.